2021-05-25 09:08:55• hírek • Bede Emőke

Tizenkét éves kislányt zaklatott egy nemrégiben szabadult férfi

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Vasárnap előzetes letartóztatásba helyeztek Nagyváradon egy 32 éves férfit azt követően, hogy egy 12 éves kislányt molesztált a nyílt utcán. Pechére a gyerek édesapja, illetve néhány szomszéd tetten érték, és a rendőrség kiérkezéséig nem is engedték ki a markukból.

A Bihoreanul az ügyészség által kiadott információk alapján közölte, az eset Nagyváradon, az Erofte Grigore utcán történt. A férfi ruhájánál fogva megragadta a kislányt, majd simogatni kezdte, fenekét is megfogta, majd épp be akarta rángatni egy tömbház lépcsőházába, amikor néhány, a kislány kiabálását meghalló személy közbelépett. A támadónak első körben sikerült kereket oldania, a gyerek édesapja azonban utána eredt, és az Onestilor és a Cazaban utcák kereszteződésénél többedmagával elkapták és feltartóztatták a menekülő férfit.


B. Augustint ezt követően a rendőrség székhelyére kísérték. A kihallgatás során a férfi azzal védekezett, hogy sokat ivott, részeg volt.


A Nagyváradi Bíróság az ügyészség javaslatára elrendelte az elkövető 30 napos előzetes letartóztatását. A helyzet nem lesz teljesen ismeretlen B. Augustin számára, ugyanis visszaesőnek számít, alig néhány hónnap ezelőtt szabadult a szatmári börtönből, ahol közlekedési bűncselekmények elkövetése miatt ült.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: